Depozite Marfa

Lorem Ipsum

Distribuitori marfa en-gros


Fulfilled by Distribuitor (FBD), serviciu de depozitare engros in Romania special conceput pentru a reduce costul transportului și a timpului de livrare si fluidizarea traficului de colete si paleti.
Distribuție națională

Depozite FBC în România

Atunci când deveniți furnizori al Cash & Carry by Corrios, promovarea produselor se face atât în România cât și în Uniunea Europeană, Moldova și Marea Britanie (în limita drepturilor), pentru a optimiza costul de transport folosim mai multe metode în funcție de fiecare tip de colaborare cu furnizorul sau clientul.

Când livrăm internațional, colectarea produselor se poate face fie din depozitele noastre unde furnizorul își poate depozita marfa în siguranță, sau putem colecta de la depozitul furnizorului. Alternativ, atunci când primește o comandă, furnizorul poate aduce marfa direct la unul din depozitele noastre suportând cheltuielile de transport fabrică-depozit.

Prin optimizarea depozitării și a transportului lucrăm împreună pentru un mediu înconjurător mai puțin poluat și reducem costul transportului către revânzătorii din Europa crescând astfel vânzările. Situația fiecărui furnizor este analizată individual și căutăm împreună soluții.

De ce FBC


FBC este cea mai simplă metodă prin care puteți reduce atât costul cât și timpul de livrare către clienții Cash & Carry și nu numai. Atunci când produsele sunt în depozitele noastre, sistemul lucrează în favoarea dvs prin optimizarea livrărilor.
PREȚURI REDUSE
Vă oferim servicii de depozitare și efulfillment la prețuri reduse în majoritatea țărilor din UE, UK și Moldova.
INVENTAR ÎN TIMP REAL
Toate intrările și ieșirile de marfă sunt actualizate în timp real iar evidența stocului este sincronizată cu platforma noastră.
SUPRAVEGHERE VIDEO
Atât curtea perimetrală cât și depozitele sau rackurile din interior sunt supravegheate video 24/7/365.
ASIGURARE BUNURI
Toate produsele beneficiază de asigurare atât în interiorul depozitelor cât și atunci când sunt în tranzit.
CONSOLIDARE PALEȚI
Aprovizionăm magazinele din diaspora consolidând paleți cu mărfurile disponibile din depozit după solicitările clienților.
LIVRARE RAPIDĂ
Atunci când produsele se află în depozitul nostru ajung mult mai repede la clienți prin rețeaua BidTrans Europa & UK
DISTRIBUȚIE UE & UK
Când vindeți produse către Cash & Carry acestea sunt promovate în toată Europa, UK și Republica Moldova.
MANAGER RETURURI
În cazul retururilor, acestea pot fi livrate înapoi la furnizor sau către depozitele noastre din UK și Europa.
P O W E R E D _ B Y _ K E N T _ C O D E R S _ U K